Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 12 Mayıs 2019, 23:14 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sevginin, şefkatin ve hoşgörünün sembolü olan Annelerimizin, Anneler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Yeşilova Belediye Başkanı

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayı...

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.