Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 12 Mayıs 2019, 23:14 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sevginin, şefkatin ve hoşgörünün sembolü olan Annelerimizin, Anneler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Yeşilova Belediye Başkanı

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...