Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 12 Mayıs 2019, 23:14 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sevginin, şefkatin ve hoşgörünün sembolü olan Annelerimizin, Anneler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Yeşilova Belediye Başkanı

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.