Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019, 00:25 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Bu ülkeye alın terleriyle büyük katkılarda bulunan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...