Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019, 00:25 Editör Yeşilova Belediyesi

Bu ülkeye alın terleriyle büyük katkılarda bulunan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.