Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Tarih 01 Mayıs 2019, 00:25 Editör Yeşilova Belediyesi

Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

Bu ülkeye alın terleriyle büyük katkılarda bulunan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun.

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayı...

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.