Aksaray-Yeşilova Bağlantı Yolu Çalışmaları

Tarih 01 Mayıs 2019, 00:20 Editör Yeşilova Belediyesi

Karayolları çalışma sınırlarında olan 2015 yılı yatırım programında ödeneği ayrılmış olan Yeşilova ve Aksaray merkeze bağlı köylere hizmet veren Aksaray-Yeşilova bağlantı yolu çalışması son etabı yapılıyor.

Karayolları çalışma sınırlarında olan 2015 yılı yatırım programında ödeneği ayrılmış olan Yeşilova ve Aksaray merkeze bağlı köylere hizmet veren Aksaray Yeşilova bağlantı yolu çalışması son etabı olan kasabamız içerisindeki bölümünün tamamlanması İçin belediyemiz fen işleri birimi ve yüklenici firma ile işbirliği yaparak çalışma halindeyiz.

Yol çalışması çok kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun.

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayı...

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.