Aksaray-Yeşilova Bağlantı Yolu Çalışmaları

Tarih 01 Mayıs 2019, 00:20 Editör Yeşilova Belediyesi

Karayolları çalışma sınırlarında olan 2015 yılı yatırım programında ödeneği ayrılmış olan Yeşilova ve Aksaray merkeze bağlı köylere hizmet veren Aksaray-Yeşilova bağlantı yolu çalışması son etabı yapılıyor.

Karayolları çalışma sınırlarında olan 2015 yılı yatırım programında ödeneği ayrılmış olan Yeşilova ve Aksaray merkeze bağlı köylere hizmet veren Aksaray Yeşilova bağlantı yolu çalışması son etabı olan kasabamız içerisindeki bölümünün tamamlanması İçin belediyemiz fen işleri birimi ve yüklenici firma ile işbirliği yaparak çalışma halindeyiz.

Yol çalışması çok kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...