23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Tarih 23 Nisan 2019, 23:44 Editör Yeşilova Belediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yeşilova'da da düzenlenen törenle kutlandı.

Yeşilova'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Yeşilova  İbrahim Ethem Baysal Ortaokulunda düzenlenen Program; Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Belediye Meclis Üyeleri, İbrahim Ethem Baysal Ortaokulu Müdürü İbrahim BIYIKLI, öğretmenler ve çok sayıda halkımızın katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Başkanımızın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi.

Program öğrenciler tarafından okunan şiirler ve çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Milli Bayram Kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun