Antalya'da Yeşilova'lı Hemşehrilerimizle buluştuk

Tarih 20 Nisan 2019, 23:31 Editör Yeşilova Belediyesi

Antalya’da Yeşilova'lı Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.
Güçlü Yeşilova yolunda hemşerilerimizin desteği ile büyük adımlar atacağız inşallah.

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Kutlu Olsun Belediye BaşkanıVeyis BAYSAL, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı...

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı

İstiklal Marşının Kabulünün 99.Yılı Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü” günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.