Antalya'da Yeşilova'lı Hemşehrilerimizle buluştuk

Tarih 20 Nisan 2019, 23:31 Editör Yeşilova Belediyesi

Antalya’da Yeşilova'lı Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.
Güçlü Yeşilova yolunda hemşerilerimizin desteği ile büyük adımlar atacağız inşallah.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...