Başkan Veyis BAYSAL'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı

Tarih 22 Nisan 2019, 23:20 Editör Yeşilova Belediyesi

Başkan Veyis BAYSAL, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünü ve Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz."

“Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu’nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.”

Çocuklar, “Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Ulusumuzun güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor, tarihin akışını değiştiren Yüce Türk Ulusu'nun mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, Cumhuriyet'in korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi çabalarına öncülük edeceğinize inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Yeşilova Belediye Başkanı

Milli Bayram Kutlama

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınl...

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Yeşilova'da da düzenlenen törenle kutlandı.