Başkanımız Yenikent'te Mevlid Programına Katıldı

Tarih 16 Nisan 2019, 22:58 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK'ın Mevlid programına katıldı.

Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Emin YUMUŞAK'ın seçim sonrası düzenlemiş olduğu Mevlid programına katıldı.

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı

Başkan Veyis BAYSAL'ın 1 Mayıs Mesajı Yeşilova Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN Huzur ve güvenliğimiz için fedakarca çalışan Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.