Başkan Veyis BAYSAL Göreve Başladı.

Tarih 15 Nisan 2019, 22:15 Editör Yeşilova Belediyesi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Veyis BAYSAL, düzenlenen törenle Yeşilova Belediye Başkanlığı görevini devraldı ve Başkanlık makamına oturdu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Yeşilova Belediye Başkanı seçilen Veyis BAYSAL görevi devraldı.

Belediye binasında düzenlenen törende Kurban kesilerek dualarla hep birlikte Amin denilerek görevi devralan Veyis BAYSAL makamına geçti.

Başkanımız Veyis BAYSAL, "Bir yerel seçimi geride bıraktık. sonuçların Beldemize, insanımıza güzelliklere, mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Burada en büyük sevincim, seçimlerin hiçbir olumsuzluk yaşanmadan, büyük bir olgunluk içinde sonuçlanmasıdır. Öncelikle hoşgörü ortamına katkı sağlayan tüm hemşehrilerime, bütün partilerimizin temsilcilerine, milletvekilimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşımak için ekibimle birlikte yoğun gayret göstereceğiz." dedi.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...