SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Tarih 30 Aralık 2018, 12:45 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR, Yeni yıl mesajında 2019 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye olarak yoğun çalışmalarla 2018 yılını tamamlayarak, yeni umutlarla 2019 yılına birlikte adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

2018 yılında Yeşilova'da her alanda beldemizi ileriye taşıyacak birçok çalışmalar yapılarak, önemli mesafeler alındı.

2019 yılı da, Yeşilova'nın ilerlemesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye gelmesi için yeni plan ve projelerin hazırlanıp uygulanacağı bir dönem olacaktır. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019'un ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek getirmesini temenni ediyor, siz değerli Yeşilova halkının yeni yılını kutluyorum.

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

2015 YILIN BAŞKANI