SABRİYE USLU
Ölüm Tarihi :8/28/2018

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Tarih 16 Mayıs 2018, 02:00 Editör Yeşilova Belediyesi

Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Ramazan ayında ‘evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtulma’ müjdesi verilmiş, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bu ayda bulunması ile bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz sağlanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Yeşilova'lı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi’ni kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.”

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun Bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, me...

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98.Yılı Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR; İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. Yılını kutladı.

2015 YILIN BAŞKANI