REYHAN MUN
Ölüm Tarihi :5/19/2018

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Tarih 22 Kasım 2017, 21:52 Editör Yeşilova Belediyesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kasabamızda görev yapan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.

Çocuklarımızın eğitimindeki en önemli sorumluluk değerli öğretmenlerimize düşmektedir. Bir çocuğa sevgiyi, saygıyı, barışı, dayanışmayı ve güveni öğreten öğretmenlerimizdir.
       Yarınlarımızı emanet edeceğimiz genç kuşakların, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, laikliği yaşam biçimi olarak benimseyen, topluma karşı sorumluluk duyan, etkili iletişim kurabilen, yapıcı, yaratıcı ve üretken bireyler olarak yetiştirilmeleri, ancak çağdaş eğitimle gerçekleşir.
     Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI