ŞAZİBE YEŞİLAY
Ölüm Tarihi :11/21/2017

Yeşilova Spor Play-off Yolunda.

Tarih 18 Şubat 2017, 21:34 Editör Yeşilova Belediyesi

Bölgesel Amator Ligi/Aksaray 1.Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Yeşilova Belediye Spor takımımız tarihinde ilk kez Play-Off'a yükselmenin heyecanını yaşıyor.

Kulüp Başkanı Ramazan DEMİR önderliğinde Ligin 12.Maçında 23 Puanla 2.sırada yer alan Yeşilova Belediye Spor bugün (18 Şubat 2017 Cumartesi Saat:13.00'da) Sultanhanı Spor ile TOKI Belediye Spor Kompleksinde bulunan sentetik sahada karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan ekibimiz farklı galibiyet alarak Sultanhanı Sporu 6-0 yendi.
Maç sonucunda futbolcuları tek tek tebrik eden Kulüp Başkanı Ramazan DEMİR emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'a ayrıca teşekkür etti.

Spor Haberleri

• Bu kategoriye henüz haber eklenmedi.

2015 YILIN BAŞKANI