REYHAN MUN

Yeşilova Lisesi Çanakkale Gezisi Düzenledi

Tarih 04 Haziran 2016, 12:57 Editör Yeşilova Belediyesi

Okunma Sayısı : 2027

Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Yönetimi ve Belediye Başkanımız Adnan Bayraktar'ın katkılarıyla Çanakkale Gezisi düzenledi.

Yeşilova Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından Okul Müdürü Cemil Demir, Öğretmenler ve Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Aldırmaz ve Belediye Başkanımız Adnan Bayraktar'ın katkılarıyla Çanakkale Gezisi düzenledi.

Çanakkale Şehitlerini anma programları kapsamında düzenlenen gezide "Acemli Gençler Dedesini Ziyarete Çanakkale'ye Gidiyor" sloganıyla Yeşilova'dan Çanakkale'ye gittiler. Çanakkale dönüşü Bursa'ya uğrayan öğrencilerimiz Yeşil Bursa'yı da gezmiş oldular.
Geziden gayet memnun olan öğrencilerimiz Okul Yönetimi ve Belediye Başkanı Adnan Bayraktar'a teşekkür ettiler.

Bu haber 2027 defa okunmuştur.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun. Belediye Başkanı Adnan BAYRAKTAR'ın Ramazan-ı Şerif ayı kutlama mesajı.

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı

Başkan Adnan BAYRAKTAR'ın 23 Nisan Mesajı Başkan Adnan BAYRAKTAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ç...

2015 YILIN BAŞKANI