Web Sitemiz Hizmetinizde

Tarih 30 Mart 2019, 20:36 Editör Yeşilova Belediyesi

Okunma Sayısı : 2099

Yeşilova Belediye Başkanlığı olarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Resmi web sitemiz www.yesilova.bel.tr yayında.

Yeşilova Belediyesi Resmi İnternet Web Sitesi  yayın hayatına başladı. Zengin içeriği ile ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmesini sağlayacak web sitesi hizmetinizde.

* Web Sitesi ile Belediye çalışmaları hakkında,
* Yeşilova Beldemizden güncel haberler,
* Beldemizden Vefat Haberleri,
* Tarihi Acem Höyüğünün tanıtılması,
* Beldemizin Tarihi ve Güncel Resim Albümleri,
* Beldemizden Güncel, ilân ve Duyuruların yayınlanması yapılacaktır.

Web sitemiz www.yesilova.bel.tr sizlerle. Bundan sonra da Yeşilova Belediyesi olarak bu site üzerinden biraraya gelmeye devam edeceğiz.  Sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herhangi bir konu veya önerisi olan kişiler bize ziyaretçi defterimizden veya iletişim bilgilerimizden ulaşabilir, görüşlerini değerlendirebiliriz.

Bu haber 2099 defa okunmuştur.

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti

Başkanımız Evren DİNÇER'i Ziyaret Etti Belediye Başkanımız Veyis Baysal, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Belediye Başkanı Veyis BAYSAL, Yeni yıl mesajında 2020 yılının Yeşilova halkına; sağlık, başarı, huzur ve mutluluk ...