Web Sitemiz Hizmetinizde

Tarih 30 Mart 2019, 20:36 Editör Yeşilova Belediyesi

Okunma Sayısı : 1994

Yeşilova Belediye Başkanlığı olarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Resmi web sitemiz www.yesilova.bel.tr yayında.

Yeşilova Belediyesi Resmi İnternet Web Sitesi  yayın hayatına başladı. Zengin içeriği ile ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmesini sağlayacak web sitesi hizmetinizde.

* Web Sitesi ile Belediye çalışmaları hakkında,
* Yeşilova Beldemizden güncel haberler,
* Beldemizden Vefat Haberleri,
* Tarihi Acem Höyüğünün tanıtılması,
* Beldemizin Tarihi ve Güncel Resim Albümleri,
* Beldemizden Güncel, ilân ve Duyuruların yayınlanması yapılacaktır.

Web sitemiz www.yesilova.bel.tr sizlerle. Bundan sonra da Yeşilova Belediyesi olarak bu site üzerinden biraraya gelmeye devam edeceğiz.  Sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herhangi bir konu veya önerisi olan kişiler bize ziyaretçi defterimizden veya iletişim bilgilerimizden ulaşabilir, görüşlerini değerlendirebiliriz.

Bu haber 1994 defa okunmuştur.

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti

Başkanımız CENAP AŞÇI'yı Ziyaret Etti Değerli büyümüz bir dönem Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapmış kasabamızın yetiştirmiş olduğu Mümtaz insanlardan Sayı...

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun Belediye Başkanımız Veyis BAYSAL'ın Anneler Günü kutlama mesajı.